Okategoriserade

Lindesbergshelg

Förra helgen var vi hemma hos mamma i Lindeberg och hälsade på. Håkan och familjen var också med så en riktig familjehem. På fredagen tog vi det mest lugnt och umgicks på kvällen och på lördag var vi hemma hos Christer och hälsade på och umgicks med hela hans familj. Väldigt trevligt! 

På söndagen sedan var det verkligen nostalgidagarna. Gick på trav och det var första gången för Petter så det var skoj 🙂 spelade lite och till Kerstins stora glädje fanns det en häst som hette crémefraîche. Hon Ä L S K A R det så det var ju en perfekt häst att spela på för henne!  

Efter det åkte vi och fikade hos vår farbror Ragnar och Åsa där även kusin Henrik och Liv med barn var. Så trevligt att få träffas även om bara för en liten stund. Kul också att få visa Petter var vi spenderat somrar, helger och dagar. Farmor och farfar bodde när de levde där också så enormt mycket tid har spenderats där. Så lugnt och härligt att komma upp dit. En väldigt härlig helg helt enkelt.

Nu är det en dag kvar till semester. EN DAG!! Sen är väntar tre veckors semester!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: