alopeci,  Alopecia,  kosmetisk tatuering,  Ögonbrynstatuering,  Wigs

Laserborttagning ögonbryn

Jag håller på att ta bort mina ögonbryn som jag har tatuerat. Anledningen är att jag vill nu göra dem med en annan metod samt flyta ner det högra brynet något. Jag gjorde den för första gången för kanske 5 år sedan och har fyllt i dem 2 gånger. Nedanför ser ni hur det såg ut efter att jag fyllt i dem förra gången. Och ja, som ni ser på bilderna så är det inte speciellt skönt 😉

Nu går jag hos Skönhetskliniken som ni hittar här. Jag var iväg för ungefär ett halvår sedan och gjorde laser två gånger. Sedan tog jobbet över och jag har inte hunnit eller prioriterat att gå iväg den tredje gången. Men så nu efter sommaren kände jag att jag ville ta tag i det så jag kan få mina nya bryn någon gång.

Så i måndag var det dags. Jag har faktiskt gått iväg över lunchen för att försöka vara effektiv och eftersom behandlingen bara tar 30 minuter brukar det funka fint. Denna gången gick jag till Madelene som var väldigt duktig och trevlig. Såhär såg jag ut efter behandlingen

Röd och svullen

Blöder en del och så blir det sårskorpor rätt snabbt som kliar så man kan bli galen. Men då får man smörja med en återfuktande kräm. Jag hade såklart, eftersom jag jobbar på NIVEA som ägs av Beiersdorf som även äger Eucerin en salva som heter Aquaphor. Den är super om man är torr och kan användas till typ allt. Den var perfekt nu! Här kan ni läsa mer om den.

Nu går jag alltså runt med sårskorpor på ögonbrynen och ser allmänt rolig ut 😉 men hoppas att det nu snabbt kommer lägga sig eftersom vi ska på bröllop på lördag där vi även ska vara toastmasterpar!

Är det någon av er som tatuerat brynen? Dela gärna med er! Vore kul att höra era erfarenheter!

En kommentar

  • Emelie Häggström

    Jag har fixat mina bryn med microbladingmetoden. Första gången för flera år sedan när det precis hade kommit(och bara gjordes på 2 ställen i Sverige)- då fäste det jättedåligt på mig.
    Nu har jag gått hos Madde som har Maddes makeup i Arboga. Och hon är SÅ duktig! Hon vet precis vilka bryn man passar i, och skräddarsyr efter varje person. Supernöjd!
    Jag har nästan inga bryn själv, då jag har hypotyreos och då är det vanligt att yttre delen av ögonbrynen saknas.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: