Everyday life

Hanna & Fredriks bröllop

I helgen så var det äntligen dags för Hanna & Fredriks bröllop. Förra året, den 16 augusti 2016 förlovade dom sig och nu var det alltså dags för den stora dagen. Vi hade fått den stora äran att vara toastmasterpar. Så vi var självklart nervösa och hade en hel del att stå i vi också innan och under dagen. Trots några saker som strulade till det, till exempel att vi var tvungna att åka och köpa en längre sladd till projektor så vi kunde använda den på restaurangen, så gick det verkligen bra.

Här är vi utanför kyrkan där vårt uppdrag började. Hanna och Fredrik var så otroligt fina i kyrkan och jag tillsammans med det här gänget nedan grät så vi hulkade 🙂 i alla fall en del av oss!

Det är så otroligt vackert med bröllop och så mycket kärlek och det är ju verkligen speciellt när så nära vänner gifter sig.

Så snyggt par!
Buketten, klänningen och håret var så fint <3
Fredrik var så stilig!

Jag får uppdatera er mer sedan på hur vårt uppdrag såg ut och vad vi gjorde för att skoja till det lite i slutet av middagen 😉 men nu måste jag hoppa i säng. Lång jobbdag i morgon med resa upp till Stockholm för möten.

God natt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: