Alopecia,  Wigs

Snart ny peruk igen

Jag skulle ha gått till Carl M Lundh idag och hämtat upp en ny peruk som jag beställt men tyvärr ringde Helena i morse och var sjuk så fick boka om. Det gör såklart inte så mycket för min del eftersom jag har så många peruker så blir kul att få den nästa vecka istället. Det är faktiskt en peruk som jag haft de senaste två åren när jag beställt via dem. Gillar färgen väldigt mycket. Såhär ser den ut:

Tror dock att jag ska klippa upp den lite mer än sist eftersom den bli rätt tung och då platt på huvudet. Detta är alltså en cyberhair peruk. Har skrivit ett annat inlägg om det här som ni kan läsa det jag beskriver vad det är för typ av peruk.

Fler bilder kommer nästa vecka!

Ha en fin kväll!

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: