Alopecia

Vilken vecka

Puh. Nu är det skönt med fredag. Varit en otroligt intensiv vecka men samtidigt väldigt kul och produktiv så haft mycket energi. Det blir ju alltid väldigt mycket att göra inför semestern och eftersom vi åker på tisdag så har det varit en hel del att ta tag i. Nu kör vi dock snart in i Karlstad och ska landa hos svärisarna över helgen. Ska bli så skönt!!

Förra helgen pyntade vi hemma utanför oss så det skulle vara fint när vi kommer hem efter Mexico så har varit så mysigt att komma hem på kvällarna. Såhär ser det ut

I veckan blev det ju dessutom snöstorm i Göteborg. Lagom den dagen vi skulle haft kollegor som skulle flyga in från både Danmark och Finland så deras flyg blev inställda. Men härligt med snön så det blev riktig julkänsla.

Men det höll i sig hela EN DAG. Sedan var det 10 grader och pissregn igen 🙁 men men fick njuta så länge det varade. Hoppas ni haft en bra vecka och får en bra helg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: