Alopecia

Julfirande

Ja då har redan två jobbdagar passerat sedan jul. Julafton firade jag och Petter hemma hos mamma i Lindesberg. Det var vi tre eftersom Håkan med familj stannade i Partille och firade med Christina familj som vanligt. Mamma brukar vara med där men eftersom hon är nyopererad så åkte jag och Petter till henne istället.

På julafton klädde vi upp oss och firade med Kalle Anka och julbord varvat med rörlighetsträning för mammsen 🙂

Hennes ben blev blåare och blåare ju fler dagar som gick, men inte så konstigt såklart efter en sådan operation.

Men vi hade en mysig jul tillsammans och det var så skönt att vara hemma och kunna hjälpa henne <3

Sedan bar det av till Karlstad för vår del på juldagen där firande med Petters familj stod på agendan. Tomten kom till barnens stora glädje och vi hade en mysig dag tillsammans.

Trött efter en lång dag i favoritfåtöljen av fårskinn och turban i bambu från Christine Headwear.

På annandagen hängde vi med Petters föräldrar och tog det mest lugnt. Spelade Mahjong på kvällen som avslutning på julhelgen.

Igår jobbade vi från Karlstad och åkte sedan hemåt vid 14-tiden. Väl hemma var det dags för julfirande med Håkan och Christina och barnen.

De är ju för söta alltså <3 det var ivriga barn som mötte oss och var väldigt sugna på att öppna och dela ut paket. Men först tog vi tabberas på julbordet 😉

En väldigt mysig julhelg detta året också. Nu förbereder vi inför en nyår hemma hos oss med 10 goda vänner! Men först ska fredagens jobbdag avverkas.

Hoppas ni också haft en härlig jul!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: