Alopecia

Ögonbrynen

Nu har jag äntligen varit iväg för att göra laser igen på mina bryn. Jag hade en tid i januari men hon jag går till var hemma och vabbade och så skulle jag boka en ny tid. Men det har varit så stressigt så har liksom inte tagit tag i det. Men efter vår förlovning (som ni kan läsa mer om här) så kände jag att jag var tvungen att ta tag i det igen. När man har gjort sin laserbehandling ska man gärna vänta ungefär 3 månader innan man kan göra nästa. När man sedan är klar och ska tatuera brynen så ska man vänta mellan 3-6 månader så att huden hinner läka och återhämta sig. Så därför vill jag köra på nu så brynen är redo för ett bröllop 2019.

Jag går till en klinik som är fantastisk som heter Skönhetskliniken. Ni kan läsa mer om dem på deras hemsida här. Jag har verkligen känt ett förtroende för dem från dag ett och de är så hjälpsamma. Vad som också är väldigt bra är att man kan använda sin rekvisition som man får av landstinget där! Jag får 1400:- exkl moms per år av västra Götalands landsting och man får 5 år i taget som man kan lägga ihop till en klumpsumma om man vill.

Så, förra veckan var det i alla fall dags för lasern igen och såhär vacker blir man efteråt.

Det är ett rätt obehagligt ljud när man gör lasern för det låter liksom som piskrapp och så bränner det typ.

Man blir också rätt svullen runt ögonbrynet som ni ser 🙂 behandlingen tar egentligen inte så lång tid om man biter ihop och kör på. Så jag brukar försöka andas och köra på med ett helt bryn i taget utan paus.

På kvällen såg jag sen ut såhär. Fullt med salva på ögonbrynen och man är väldigt röd. Visserligen annat ljus än på de första bilderna men det blir mycket rödare. Här ser ni också vilken otroligt spännande hårväxt jag har för tillfället 😉

Nu ska jag alltså vänta tills juni för återbesök och då för vi se om vi är nöjda med lasern eller om vi ska göra en gång till. Ska vi inte det så avvaktar jag tills efter sommaren ändå med att sedan äntligen tatuera in nya fina bryn!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: