Bröllop

Påsk i Karlstad

Vi är i Karlstad över påsk som vi brukar vara. Åkte faktiskt hit redan i onsdags för vi tog ledigt från jobben i torsdags. Vi hade halvdag så då är det bra att passa på att ta hela dagen så man kan få långledigt! Petter plockade upp mig utanför Stenungsund i onsdags eftermiddag eftersom jag var med jobbet på teamdagar på Nösund så då slapp jag åka hela vägen tillbaka till Göteborg.

Vi hade en aktivitet på tisdag kvällen som jag tyvärr inte kunde vara med på eftersom jag var dunderförkyld och gick på Ipren. Men de andra fick köra military fitness. Det var en upplevelse att bara vara med vid sidan och se dem kämpa 🙂 men de var sjukt duktiga!

De var väldigt taggade innan 🙂

Men så i onsdags åkte vi då upp till Karlstad. Dels var det också för att Kicki min svägerska bokat en tid åt mig på Nordic Wedding Outlet i Årjäng på torsdagen. Så i torsdags bar det iväg dit tillsammans med Kicki, Petter och min svärmor Anna.

Sjukt taggade när vi kom dit 🙂 provade klänningar i seriöst 2,5 timme så det tog på krafterna haha. Men det var väldigt kul och bra att göra det för fick prova massor av olika modeller och typer av klänning. Jag fastnade kanske inte fullt ut för någon med det var mycket och smälta också och nu är det bara att köra vidare.

Igår var vi på roadtrip också och kollade på ett par potentiella bröllopställen. Vi (läs: Petter) har givetvis börjat med en excellista med flera olika ställen vi kan tänka oss så det var bra att komma ut och kolla och även kunna stryka ett par från listan.

Vädret här är helt ljuvligt. Varit strålande sol sedan vi kom så helt underbart att vara ute och njuta.

Snön ligger kvar på många ställen här men man känner verkligen att solen värmer och våren börjar komma.

Sista stället vi var på var helt klart det bästa. Dömle herrgård. Fantastisk miljö och så vackra hus. Men får se var det landar 🙂

Idag ska vi iväg och kika på ett ställe till innan det blir påskmiddag till kvällen!

Glad påsk!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: