Alopecia,  Everyday life

Vad händer i veckan?

I veckan som kommer, som är en kortvecka, händer en hel del för min del så det kommer bli fullt ös. Då är det såklart extra skönt att komma ur en långledighet. Såhär kommer veckan att se ut:

Måndag – ledig dag och vi åker hem från Karlstad efter en härlig påskledighet.

Tisdag – Jobbdag och vi flyger till Åbo vid lunch till vårt finska kontor. Är inte de bästa flygtiderna så därför behöver vi flyga vid lunch för att inte landa efter midnatt.

Onsdag – Workshops med våra danska och finska kollegor där vi ska prata om hur det ser ut för våra kategorier nu, vilka utmaningar vi ser och vilka möjligheter vi har framåt. Middag på kvällen med hela teamet.

Torsdag – Workshops fortsätter hela dagen och vi flyger sedan hem på eftermiddagen igen.

Fredag – Tillbaka på kontoret. Vi har besök av våran VD för norra Europa (Norden och UK) och annars kommer jag behöva ta tag i berget av mail som byggs upp när man reser ett par dagar 🙂

Lördag – Inget inplanerat än så länge men kommer nog vara skönt att bara ta det lugnt efter fyra intensiva jobbdagar

Söndag – Brunch på Nääs Fabriker och kolla in lokalerna för bröllop. Älskade lilla Kerstin fyller 5 år så på eftermiddagen blir det kalas för henne <3

Så som ni ser blir det en intensiv vecka men också mycket roligt. Det är roligt att resa med jobbet och komma iväg samtidigt som det också är väldigt intensivt så man blir rätt trött. Sedan så är det ju inte så att man hinner se så mycket mer än bara konferensrum och flygplatser 🙂 Jag har en månad framåt där jag kommer resa otroligt mycket också och då är det klart att det blir intensivt. Men jag ska verkligen försöka ta med mig träningskläder och försöka röra på mig även om jag reser. Jag har tidigare varit väldigt dålig på det men nu ska jag verkligen försöka den kommande månaden så att min rygg håller och man kan hålla sig fokuserad.

Hoppas ni har en bra vecka framför er!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: