Alopecia

Skönhetskliniken – laser av bryn

Idag var det dags för konsultation/laser igen av mina ögonbryn. Det var ungefär tre månader sedan jag sist gjorde laser. Då såg det ut såhär

Man ska gärna låta det gå cirka tre månader emellan då det hinner bleka rätt mycket under tiden. Mina bryn har dock varit lite svåra att få bort så idag var frågan vad vi skulle hitta på. Men efter att ha pratat med Marlene tyckte hon att vi skulle testa att lasra en gång till men med ett annat typ av ljus som eventuellt kommer ta färgen bättre. Så sagt och gjort var det bara att på med bedövningskrämen och sen köra på.

Så såhär fin och svullen såg jag ut väl tillbaka på jobbet 🙂 syns rätt bra på bilderna hur svullen man blir!

Det känns rätt så stelt efteråt, dock var det lite bättre denna gången eftersom det inte blödde lika mycket som det gjort tidigare. Men som sagt svullen blir man ändå. Så nu är jag lite trött och har lite ont i huvudet av spänningen. Men vad gör man inte för ett par snygga bryn! Nu ska jag vänta i ungefär tre månader till, så i slutet av september ska jag tillbaka och vi ska kolla hur det ser ut och förhoppningsvis då måla upp och se hur jag vill ha brynen. Men jag kommer inte kunna tatuera in dem då utan då ska jag gärna vänta ett par – tre månader till. Men till bröllopet den 18 maj nästa år kommer jag garanterat ha snygga bryn!

Har ni gjort era bryn? Är ni nöjda med dem? Berätta gärna!

3 kommentarer

    • karinnordberg

      Jag gör laser för att jag håller på att ta bort mina gamla. Vill flytta det ena brynet lite och även göra det med 3D teknik så det ser mer verkligt ut! De jag gjorde förut var lite som en fast färg bara och tycker det är så snyggt när det ser ut som strån! Hur har du? Har du som strån eller annat?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: