kosmetisk tatuering,  Ögonbrynstatuering

Skönhetsklinken – ögonbryn

I veckan så hade jag ett besök inbokat hos Skönhetskliniken igen. Denna gången skulle vi kolla hur ögonbrynen såg ut efter senaste gången vi gjorde laser.

Skönhetskliniken ligger vid Vasaplatsen här i Göteborg. Jag hittade dem för att jag såg att det var väldigt många med alopecia som gått dit och gjort fantastiska bryn. Ni hittar dem på instagram här.

Så i veckan var det dags att kolla hur mina brun såg ut efter att jag gjort laser fyra gånger. Färgen har suttit rätt rejält på det vänstra brynet så det har varit envist att få bort allt. Så denna gången pratade vi om nästa steg. I och med att vi vill ändra positionen på det högra ögonbrynet för att det sitter lite för högt om man kollar på muskeln under brynet. Men vad som är bra är att det brynet är mest svagt. Så vi bestämde oss för att jag ska tatuera nu i slutet av november och då över den färg som nu är kvar.

Så Marlene som jag går till – som är så sjukt grym, ni hittar hennes instagram här – målade upp en form på brynen som hon tyckte de skulle se ut. Det var rätt annorlunda mot hur jag målat dit dem varje dag. Men vad jag gör är ju bara att följa den tatueringen jag redan har. Så jag är ju inger proffs 🙂 såhär brukar jag måla dem

Men nu målade alltså Marlene upp nya så formen blev såhär

Här var ena sidan målad!

Tyckte detta blev sjukt snyggt!! Som sagt en annan form än vad jag är van vid men jag tyckte att detta blev så mycket snyggare!

Så denna formen är vad vi siktar på när jag sedan går tillbaka och gör dem i slutet av november. Självklart får ni följa med på den resan då och se hur det blir!

Kom till jobbet och de har jag en kollega som är makeup-artist och hon sa direkt att hon tyckte de var SÅ snygga och bra med proportionerna 🙂 så ja, den här formen blir kanon! Sedan kommer det såklart blir lite mer ”luftigt” eftersom jag ska tatuera in som strån.

Ser SÅ mycket fram emot att göra dem på riktigt!!

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: