Alopecia,  kosmetisk tatuering,  Ögonbrynstatuering

Nya ögonbryn – del 2

Då var det dags för del 2 och vi ska börja där vi slutade sist. Innan man börjar och tatuera brynen så ritar man alltid upp dem så att man själv känner sig bekväm med formen och hur de sitter.

Fantastiska Marlene!
Målar tills de är perfekta
Böjar bli bra 

Marlene som alltså gjorde mina bryn är verkligen fantastisk. Hon är så noggrann och oerhört noga med att man själv ska vara 150% nöjd innan vi går vidare. Hon kollar verkligen på minsta detalj och ser till så att det blir helt perfekt. Jag litade på henne till 150% så jag hade inte så mycket invändningar utan tyckte verkligen att formen blev kanon direkt när hon målade på dem. Men vi justerade lite hur hög bågen skulle vara och så så det verkligen blev perfekt.

Sådär

Sådär såg dem ut när vi var nöjda med dem. Som ni ser så täcker de hela mina gamla bryn vilket var jättebra att vi kunde lösa det så. Mina gamla bryn var väldigt mycket tunnare och därför var det bra nu när jag ville ha bredare bryn att vi då kunde dölja den gamla tatueringen som inte helt gick bort. 

Dags att börja tatuera

Ja sen var det alltså dags att börja tatuera in dem. Vi gjorde med micro blade teknik vilket betyder att man har ett verktyg som man rispar in streck med så det ser ut som ögonbryn. Det gör ganska så ont att tatuera in dem men man får bedövning och kan även få extra under tiden. Det finns även bedövning i färgen som gör att det bedövas lite hela tiden. Men det är ingen smärta som man inte står ut med. Det gjorde betydligt ondare att göra laser för att få bort brynen än detta. 

In action

När det var klart så avslutar man med att lägga på färg på hela brynen så att det sjunken in ordentligt i huden. På bilden nedan så ser ni även verktygen som används när man gör brynen- det är nästa som en borste med vassa blad så det är inte en slät yta. Häftigt ändå att man kan göra det så bra med dessa verktyg. 

När detta var klart så torkade vi av allting och såhär blev då brynen att se ut. 

Ser så otroligt verkligt ut!
Det ser verkligen ut som strån!

Jag är så nöjd med hur det såg ut. Men nu börjar processen med att läka dem och även se hur mycket av färgen som kommer sätta sig. Eftersom jag har tatuerat mig tidigare samt gjort laser ett antal gången så kan huden ha lite svårt att ta till sig färgen. Men vi får se helt enkelt. Jag kommer att dokumentera hur läkningen går och hur brynen kommer att se ut efter några veckor så ni får se! 

Grymma Marlene och jag

Jag ska på återbesök i januari för att fylla i brynen också och kolla hur färgen satt sig. Men jag är säker på att det kommer bli superbra!

Hör av er om ni har några frågor!

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: