Gravid

Gravid vecka 7

Ja ni – den här veckan har varit brutalt tuff. Mått illa 24/7 och varit så oerhört utmattad. Sömn hjälper inte utan jag känner bara för att ligga i sängen hela dagarna. Men med ett jobb där man dessutom ska mörka det ett tag till så går det ju inte… detta har resulterat i att jag har somnat på bussen på vägen hem flera gånger. I helgen hade vi dock kusinträff inbokat på Rörö men vi åkte ut på lördagen. Men det var verkligen så mysigt att vara där ute och vädrets var helt perfekt! Sol och kallt så helt underbart.

Det enda som håller illamåendet i schack nu också är att jag äter hela tiden så nu börjar jag undra om inte snart folk på jobbet börjar fatta. Idag kom Petter dock hem med åksjukepiller som heter Postafen som man kan ta max två gånger om dagen så ska testa och se om det gör någon skillnad. Hoppas verkligen det för jag börjar bli väldigt utmattad av detta. Men jag fokuserar på vad barnmorskan sa på inskrivningsbesöket – det är bra att du mår illa för det tyder på mycket hormoner i kroppen och då står allt rätt till. Så hoppas verkligen det är så. Känns långt till vecka 12 men den 31 oktober har vi första ultraljudet så vi får se så att hjärtat slår och allt står rätt till.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: