Gravid

Gravid vecka 8

Den här veckan har varit minst lika tuff som den förra tyvärr. Jag trodde att Postafentabletterna skulle hjälpa och det gjorde dem mot illamåendet men jag fick en helt förlamande trötthet alltså. I torsdags till exempel så sov jag 12 timmar på natten men somnade ändå på bussen till jobbet, när jag satt i ett eget rum på jobbet så somnade jag när jag skulle skriva ett mail, släpade mig genom dagen, somnade på bussen på vägen hem, kom hem och åt midddag och sen somnade jag i soffan 19:30. Så efter den dagen kände jag att detta fungerar inte. Jag fugerar inte som människa om jag ska vara så brutalt trött så jag slutade faktiskt med tabletterna. Illamåendet kom tillbaka men försöker äta lite och ofta för att hålla det i schack. Jag är fortfarande otroligt trött och utmattad och sömn hjälper liksom inte. Tycker också att det börjar bli jobbigt eftersom det känns helt omöjligt att ta sig till gymet eller så men jag förstår ju också att jag skulle må bättre om jag bara gjorde det. Jag vill så gärna också bygga upp styrka i rygg och baksida så att jag kommer orka graviditeten med en växande mage och sedan att bära runt på en liten bebis. Men jag hoppas att energin kommer att komma tillbaka. Alla säger ju det så jag hoppas att det också blir så för mig.

I helgen var vi i Håkans stuga med familjen. Mamma och Christer var också här så det var mysigt att bara hänga där och ta det lugnt tillsammans. Nu har en ny vecka på jobbet börjat och jag försöker ta mig igenom dagarna så gott det går men samtidigt vara snäll mot mig själv och inte pusha mig för mycket nu. Ska också denna veckan försöka se om jag ska köpa nya byxor för mina jeans börjar bli väldigt trånga och det är verkligen inte kul när man dessutom mår illa… Tur man har så många vänner som är eller har precis varit gravida som kan tipsa om de bästa byxorna och kläderna 😀

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: