Gravid

Gravid vecka 9

Ytterligare en jättetuff vecka. Mår så oerhört illa och är trött så det är verkligen svårt att fungera normalt över huvud taget. Men det har varit en hel del på jobbet med intervjuer eftersom vi just nu rekryterar till ett snabbt mammavikariat så man får försöka hålla masken. Det är skönt att det är några som vet om det så att man kan släppa lite när de är i närheten.

I helgen har vi dock orkat ut på nåt mer än att bara ligga i soffan så i lördags kväll var vi på vRå som hade nyöppning. Det är en restaurang med mycket sushi, sashimi och andra tillagade rätter. Supergott och trevligt var det att komma ut och få en date night med min man. Jag är ju inte den roligaste till fru för tillfället så det var mysigt att få rå om varandra och gå ut och äta.

I söndags så var vi sedan och hälsade på Emilia och Gustav och lilla Agnes som kom till världen den 23 september. Det var så mysigt och lilla Agnes var ljuvlig. Längtar verkligen till vår lilla bebis också kommer!!

Ser fram emot att ÄNTLIGEN få gå på ultraljud nästa torsdag också. Ska bli så spännande att få se och även få bekräftat att det är ett litet hjärta som slår där inne!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: